61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurulun ardından yeni yönetim kurulunu belirleyecek. 
Bordo - Mavililerde mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlığında tek liste ile gidilecek Genel Kurulda, Trabzonspor’un 47. Yönetim Kurulu iş başı yapacak. 
Ağaoğlu’nun başkanlığında belirlenecek yeni yönetim kurulu listesi, mevcut yönetim kurulu ile karşılaştırıldığında ise 14 kişilik asil listesinde 8 ismi yerini koruduğu, 6 ismin ise değiştiği gözlendi. 


MEVCUT YÖNETİMDE YENİ DÖNEMDE YER ALACAK İSİMLER

Bordo - Mavililerde mevcut yönetim kurulunda yer alan Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven ve Serdar Ekrem Şirin’in, yeni dönemde de görev alacağı görüldü. 

YÖNETİME YENİ GİREN İSİMLER


Yönetim kuruluna yeni giren isimler ise Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacıhaliloğlu ve Semsetdin Hancı oldu…

MEVCUT YÖNETİMDEN YENİ DÖNEMDE YER ALMAYACAK İSİMLER



Trabzonspor’da mevcut yönetimden; Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Emin Kahraman, Sertaç Güven, Ahmet Fikret Gökhan, Özer Bayraktar, Yusuf Hayırlıoğlu, Kemal Ertürk, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal ve Eda Lermi Zorer yeni dönemde yer almayacak isimler arasında. 

YEDEK YÖNETİCİLER

Bordo - Mavililerde mevcut yönetimde bulunan Lokman Sadıklar ise yedek yönetimde yeni dönemde yer alacak. 

Yeni dönemde yedek yönetim kurulu üyeleri ise Lokman Sadıklar, Ertuğ Özarman, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, Vahap Öztel, İbrahim Tüfekçi ve İbrahim Aydın olacak.