61SAAT SPOR SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu
 
Trabzonspor’da sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların, Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından gözden çıkarıldığı öğrenildi.
 
ŞOKA UĞRADILAR
Geçen sezon başında Trabzonspor’un liglerin diğer takımlara kiralık olarak gönderdiği Sefa Yılmaz, Muhammet Demir, Musa Nizam, Batuhan Artarslan, Ramazan Övüç ve Aykut Demir aldıkları belgeyle şoka uğradılar.
 
2 TEMMUZ'DA MACARİSTAN
27 Haziran’da yeni sezon çalışmaları kapsamında Trabzon’da toplanacak olan Trabzonspor, 2 Temmuz’da ise ilk hazırlık kampını yapacağı Macaristan’a hareket edecek.
 
RESMİ BELGE GÖNDERİLDİ
Burada hazırlıklarına başlayacak olan Trabzonspor’da kiralık futbolculara ise 5 Temmuz tarihinde Trabzon’a gelmeleri konusunda yazılı resmi belge gönderildiği ortaya çıktı.
 
5 TEMMUZ'DA ÇAĞRILDILAR
Gönderilen belgede oyuncuların 5 Temmuz tarihinde Trabzon’a gelerek sağlık kontrolünden geçmeleri gerektiği ifade edildi.

HİÇBİRİNİ İSTEMİYOR 
2 Temmuz’da kampa giden Trabzonspor’da kiralık bulunan futbolcuların 5 Temmuz’da Trabzon’a çağrılması Teknik Patron Ersun Yanal’ın bu oyuncuları yeni sezonda kadrosunda düşünmediği olarak kaydedildi.

Fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayın...

https://twitter.com/SametEmirzeoglu