Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet alarak sezona kötü bir başlangıç yapan ama Avrupa’daki başarısı sebebiyle moralleri toplayan Trabzonspor, şimdi çok daha zorlu bir viraja girecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’yla birlikte yepyeni bir kimliğe
bürünen, kadrosuna yıldızları ekleyen bordo-mavililerin mutlak başarı parolasıyla çıktığı bu yolun nasıl akacağı da bu zorlu sürecin ardından daha da netleşecek.

Milli arada güçlendi

Evet, neden böyle dediğimizi şimdi anlayacaksınız. Bordo-mavili takım, 22 günde tam 6 maça çıkacak. Milli arada çalışmalarını aralıksız sürdüren Karadeniz ekibi ilk sınavını 14 Eylül Cumartesi günü Karabükspor’a karşı kendi sahasında verecek.

Son maç F.Bahçe

Üç günde bir maç maratonu daha sonra Limassol (19 Eylül Perşembe- deplasman), Kayserispor (21 Eylül Cumartesi- deplasman), Torku Konyaspor (28 Eylül Cumartesi), Lazio (3 Ekim Perşembe) ve Fenerbahçe (6 Eylül Pazar- deplasman) ile devam edecek.
YANİ anlayacağınız bu sürecin sonunda büyük ölçüde Trabzonspor’un bu yıl başarılı bir grafik çizip çizmeyeceği ortaya çıkacak. Yönetimin üstündeki baskı ya yokolacak ya da katlana katlana büyüyecek.