61SAAT SPOR SERVİSİ
 
Trabzonspor, 22 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak.
 
En son kendi sahasında ligin lideri Beşiktaş işe karşılaşan Bordo-Mavililer, rakibi karşısında üstünlük kursa da maçı 4-3 kaybetmişti.
 
Bu maçın ardından oyuncularını uyaran Teknik Direktör Ersun Yanal, Antalyaspor maçının mutlak kazanılması gerektiğini söyledi.
 
Rakibin yenerek beşinci sırayı sağlama almak, ardından da seri galibiyetler elde ederek üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapan Trabzonspor, olası bir puan kaybını ise aklının ucundan dahi geçirmiyor.
 
Kaleci Onur Kıvrak’ın da Beşiktaş maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşmesinin ardından Antalyaspor maçında kaleyi Esteban’ın koruyacak olması maçı daha da zor hale getiriyor.
 
Teknik Patron Yanal, öğrencilerini yaptıkları idmanlarda sık sık uyararak hakemle olan diyaloglara dikkat edilmesini istedi.
 
Onur Kıvrak’ın eksikliğini büyük derece hissedeceklerini söyleyen Yanal, “Bir daha böyle bir durum istemiyorum. En kritik haftalarda oyuncu eksikliği işimizi zora sokuyor. Mücadelelerde görülen kartlara saygım var ancak hakemle gereksiz diyaloglara girmeyin. Sizin eksikliğinizde önemli puan kayıpları yaşamamalıyız” dedi.