61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da kötü gidişatın sorumlusu olarak yönetimden bir takım isimler hedef haline geldi.

Bordo mavililerde menajerlik krizi yaşandığı yönünde çıkan haberlere birinci ağızdan net açıklama geldi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile sorunları olduğu ifade edilen Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı 61saat.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

ERSUN HOCADAN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENECEĞİZ

Ersun Yanal’ın Serhat Altıncı’yı istemediği yönünde çıkan haberlere Altıncı, “Hocamızla aramızda herhangi problem yoktur. Çok tecrübeli ve profesyonel bir hocamız var. Ondan çok şeyler öğreneceğiz. Trabzonspor’u çok iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum” diyerek çıkan haberleri yalanladı.

TAKIMIN BAŞARISI İÇİN ERSUN HOCANIN YANINDAYIZ

Ersun Yanal ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Altıncı, “Hocamızın istediği her yerde elimden geldiği desteği veriyorum ve vermeye devam edeceğim. Hocamızın sonuna kadar yanındayım. Takımımızın başarısını ileriye taşımak için Ersun hocanın istediği her yerde her koşulda çalışmaya hazırım. Mustafa Akçay, Hami Mandıralı ve Vahid Halilhodzic ile birlikte çalıştım. Her hocanın değişik istekleri ve çalışma stilleri vardır. Bunlara en hızlı şekilde adapte olabilmek bizim görevimizin getirdiği profesyonelliğimizin bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.