Dizinde bir problem çıkmazsa John Mensah, cuma günü imzayı atacak Trabzonspor stoper için de bombayı patlatmak üzere...

Uzun süredir Malaga'nın Hollandalı stoperi Joris Mathijsen'den haber bekleyen bordo-mavili kulüp, oyuncunun ağustos başına kadar süre istemesi üzerine Lyon ile ilişiğini kesen Ganalı stoper John Mensah'a rotayı çevirdi. "Ghanasoccer.net" adlı internet sitesinde, son iki sezonda İngiltere'nin Sunderland ekibinde kiralık olarak forma giyen Mensah'ın Trabzonsporlu idarecilerle masaya oturduğu ve şartlarda büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.

SAKATLIKLA İLGİLİ BİR PROBLEM ÇIKMAZSA TRANSFER GERÇEKLEŞECEK
Transferle ilgili detayları da açıklayan "Ghanasoccer.net" adlı internet sitesi, Trabzonspor'un daha önce dizinden ağır sakatlık geçiren Mensah ile ilgili kesin kararını sağlık kontrolü yaptırdıktan sonra vereceğini yazdı.

Bordomavili yöneticiler tarafından Paris'te sağlık kontrolünden geçirilecek olan Ganalı futbolcunun, dizindeki sakatlıkla ilgili bir soruna rastlanmaması halinde imzalar atılacak. Daha önce İtalya, Fransa, İngiltere liglerinde forma giyen ve Gana Milli Takımı ile çıktığı 78 karşılaşmada 3 gol kaydeden John Mensah'ın, sağlık kontrollerinin ardından cuma günü Trabzon'a gelip sözleşme imzalayabileceği vurgulandı.

FOTOMAÇ