61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, 1-0 Ankaragücü galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Şahin şu ifadelere yer verdi:

Yaralı aslanla oynayacağız dedim, öyle de oldu. Final paslarını yapabilsek fark olur en azından son 10 dk böyle geçmezdi kısmet böyleymiş 3 puan güzel Novak ve Uğurcan’ın durumu üzücü ondan sonra Galatasaray’ı düşüneceğiz ama biraz sıkıntılı onların durumu.

Dalgalanma demeyelim de goller kaçtıktan sonra haliyle bir geriye çekilme oldu. Zaten oradan sonraki pozisyonda hakem faulü bize attırdı rakibe de bir sarı kart göstermesi gerekiyordu ne dersek diyelim her maç böyle onun için de daha fazla konuşmayacağım hakemler hakkında...

5 tane altyapı futbolcumuz var, önemli olan sayının artması ama bu kısıtlı kadroda zor oluyor çünkü tecrübelilerle gençleri buluşturamıyoruz çünkü Ünal hocanın alternatif olmuyor.

Kupa maçları çok farklı oluyor, biliyorsunuz. Bu maçların sonucunu kestirmek zor ama biz finale gitmek istiyoruz ama benim için yarın bir olsun da şu sakatlıklara bakalım diyorum.

Amiri ve Hosseini... Onlar bizim için yeni transfer gibi, onlar da 3 gün önce kampa katıldılar. Hoca yavaş yavaş oynatıyor, onun için en azından kadroya iki kişi daha katılmış oldu. Ama bizim kısıtlı bir kadromuz var, mevcut sakatları biliyorsunuz bunlara bugün iki kişi daha katıldı. Bu sakatlamalara da göz yumuluyor oyun içinde... Bekleyip göreceğiz.