61SAAT SPOR SERVİSİ

Bordo mavililerde yönetim ve transfer komitesinin tecrübeli oyuncu için Trabzonspor’a uygun tekliflerin hazırlandığı ifade edildi.

DORTMUND GÖZDEN ÇIKARDI

Almanya Bundes Ligi’nde Dortmund formasıyla bu sezon sadece kupa maçında görev alan Nuri Şahin’i Alman ekibinin gözden çıkardığı öğrenildi.

SAKATLIKLARLA BOĞUŞTU

Real Madrid’den Dortmund’da transfer olduğu günden bugüne kadar sakatlıklarla uğraşan Nuri Şahin 2014-2015 sezonunda geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatmıştı.

Dortmund sakatlık sonrası Nuri Şahin’in yerine alternatifler bulurken yetenekli oyuncu tekrar forma bulamadı.

SEZON SONUNA KADAR KİRALAMA SONRA TRANSFER

Trabzonspor ise devre arasında kadrosuna katmak istediği Nuri Şahin için Alman ekibiyle sıkı pazarlık yaptığı öğrenildi.

Nuri Şahin için 5 milyon Euro isteyen Alman ekibine bordo mavililerin sezon sonuna kadar kiralayarak yeni sezonda satın alma opsiyonlu olarak transfer etmek istediği ifade edildi. Bordo mavililer benzer yönetmle Castillo'yu kadrosuna katmıştı.

UEFA FİNANSAL FAİRPLAY KURALLARI İHLAL EDİLMEDEN

Trabzonspor UEFA Finansal Fairplay kurallarını ihlal etmeden bu transferi gerçekleştirmek için çaba sarf ettiği öğrenildi.

Şahin’in bordo mavili forma altında görev alacağı süre boyunca sezon sonunda bonservisi için tekrar masaya oturması planlanıyor.

Öte yandan Nuri Şahin'in Türkiye'den gelebilecek başka teklifleri beklediği öğrenildi.