61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzon'da daha önce Fransız futbolu Malouda'ya İngilizce olarak 'Trabzon'a yatmaya mı geldin?" sorusunu manşetten yönelten Taka gazetesi  bu kez Halilhodzic'e Fransızca seslendi.
Trabzonspor'da son dönemde tartışılan konulardan biri de Bordo-Mavililerde Bosingwa'nın ön libero mevkiinde oynaması. Daha önce Mustafa Akçay tarafından da aynı bölgede Balıkesirspor ile onanan kupa maçında denenen ancak istenilen performanstan uzak kalan Portekizli oyuncu bu kez Halilhodzic tarafından ısrarla aynı bölgede deneniyor. 
Bu durum Trabzon'da da yerel gazetelerin dikkatini çekti. Trabzon'da yayın yapan Taka Gazetesi Halilhodzic için Fransızca olarak 'Ne cherche pas aventure professeur!" (Mecare arama hocam) başlığını attı. 
Haberde de "Büyük umutlarla takımın başına getirilen Vahid Halilhodzic'in her maçtan sonra çeşitli mazerler ileri sürmesi taraftarın tepkisini almaya başladı. Yönetimin gelmeden önce yaptığı transferleri beğenmeen ve oynatmayı düşünmeyen Boşnak hoca kendisinin özellikle istediği isimlerinden de henüz beklediği verimi alamadı. Bosingwa ön libero oynayamaz. Sefa Yılmaz bu formuyla katkı sağlayamaz. 

Trabzon'da biri kendi arasında diğeri Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında da ışık vremeyen bordo-mavililer kale hariç bütün mevkiilerde sorun yaşıyor. Belkalem'in Mustafa Yumlu'dan İshak Doğan'ın Kadir Keleş ve Mustafa Akbaş'tan üstün tarafı yok. Trabzonspor, Adrian, Olcan'ın Henrique'nin yerine dolduramadı. Vahid Halilhodzic'in bir an önce takımı motive ederek maçlara çıkması bekleniyor" şeklinde yazdı.