Trabzonspor’u başarılı futbolcusu Özer Hurmacı, yapılan transferlerin ardından şehirde ve taraftarda büyük heyecan oluştuğunu kaydederken, “Takımda da heyecan var. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Bu sene her şeyden daha önemli” dedi. Güney, 2 milyon Passolig hedefi koyduklarını ifade ederken Özer’de toplamda 50 tane Passolig kartı alacağını kaydetti.

Türkiye Liglerinde geçen yıl başlatılan ‘Passolig’ kartları ile ilgili Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Özer Hurmacı ve Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan katıldı.
Toplantıda ilk olarak söz alan Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Sadıklar, bordo-mavili taraftarlara çağrı yaptı.  Sadıklar, “Kadromuzu dünyanın en önemli teknik adam ve oyuncularından kurduk. Güçlendirmeye de devam ediyoruz. Biz yönetim olarak görevimizi yapıyoruz. Artık taraftarlarımızda sıra. Taraftarlarımızdan beklentimiz son sezonumuzda Avni Aker’i doldurmaları. Şampiyonluklara omuz omuza yol almamızdır. Önce Pssolig kartlarına sonra da kombine kartlarına ilgiyi göstermelerini bekliyoruz” dedi.

FENERBAHÇE MAÇINA PASSOLİGLE GİRİŞ YAPILACAK
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney ise, 2 milyon Passolig kartı hedefi koyduklarını ifade ederken Trabzonspor’un evinde oynayacağı ilk maç olan Fenerbahçe maçıyla ilgili uyarı yaptı.
Güney, “Taraftarlarımız UEFA maçlarında sonra ki evimizde ilk maçımız Fenerbahçe maçı. Taraftarlarımız şöyle bir beklenti olabilir. Bize bilet satılabilir beklentisi içinde olabilir. İlk oynayacağımız maçtan son oynayacağımız maça kadar Passolig kartı olmayan hiç kimse stada giremeyecek. Taraftarlar bunu bekleyebilir ve önemli sıkıntılara neden olabilir.

TRABZONSPOR 2 MİLYON KART HEDEFLİYOR
Biz 2 milyon Passolig kartını hedefliyoruz. En az 2 milyon Passolig kartını almalarını istiyoruz. 2 milyon eriştiğimizde yıllık 50 milyon TL gelir gelecek. Passolig Trabzonspor kartı ile taraftara yük olmadan 2 milyon karta ulaşmayı hedefliyoruz. Bu kart maça girmek isteyenlere yasal zorunluluk” dedi.

TRABZONSPOR’A PASSOLİG ÇOK CİDDİ KATKI SAĞLIYOR
Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan’da, “ Taraftara rağmen bu kart kesinlikle olmaz. Bize her yer Trabzon diyen kişilere sesleniyorum. Trabzonspor’a kart almaları ile çok ciddi katkılar sağlıyor. Taraftar bilet alma ve bilet satma konusunda dünyada ki en pratik sistem. Çeşitli aktivitelerle taraftar puanları kazanacaksınız.  Stadyumlarda da büyük faydası olacak. Stadyumlar ailelerin ve arkadaş gruplarının dünyada çok rahat gittiği mekanlar. İçeri girişler budan sonra daha kontrollü olacak. Daha güven konforu açısından kendilerini iyi hissedecekler. Bu ailelerin ve kurumların statlara azalan ilgisini yukarı çekecek” dedi.

ÖZER HURMACI: BU SENE BİZİM İÇİN TARAFTAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Trabzonsporlu başarılı oyuncu Özer Hurmacı ise, “Taraftarlarımız maçı izlemeye gelmek istiyorlarsa mecburen Passolig alacaklar. Bu sene güzel büyük bir hedefimiz var. Şehirde güzel bir heyecan var. Futbolcular arasında da güzel bir heyecan var. Taraftarlarımız bizi desteklemek için mecburen Passolig kartı alacaklar. İİyi avantajları da var, Pratik bir yöntem. Ben kendim de alacağım aileme de aldıracağım. Akrabalarımıza da aldıracağım. Sayısal olarak belki küçük gelebilir ama 50 tane alacağız. Onun haricinde güzel ve pratik bir şey. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Bu sene her şeyden daha önemli. Bizim için Trabzonspor’umuz için. Bunu gerçekleştirmek için Passolig destekleyeceğiz” dedi”  




61SAAT TV - CANLI YAYIN paylaşan: canli61saat