61SAAT SPOR SERVİSİ -Yeni sezon öncesi 17 günlük Avusturya kampını tamamlayan Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından kendi tesislerinde çalışmalarına başladı.
Yeni sezon öncesi 17 günlük Avusturya kampını tamamlayan Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından kendi tesislerinde çalışmalarına başladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana yeni transferler Cardozo, Medjanin, Belkalem, Fatih Atik ve Musa Nizam ile henüz resmi sözleşme imzalanmayan İshak Doğan da katılarak Trabzon'da takımla ilk çalışmalarını yaptılar.

Sakatlığı bulunan Özer Hurmacı ve Bourcuanu ile kendilerine kulüp bulmaları söylenen Colman, Celustka, Kadir Keleş, Emre Güral, Barış Memiş, Bamba ve Turgut Doğan Şahin ise antrenmanda yer almadı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenman öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic, futbolcularla saha ortasında yaklaşık yarım saat süren toplantı gerçekleştirdi. Önce sakatlığı bulunan Rumen oyuncu Bourceanu, ardından da takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ile görüşen Halilhodzic, daha sonra tüm oyunculara konuşma yaptı.