61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’da bu günlerde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavililer ligin son haftasına girilirken M.P. Antalyaspor maçının hazırlıklarına da bugün devam etti. Ancak Trabzonspor’da Teknik Sorumlu Hami Mandıralı tarafından bu maçın kadrosunda düşünülmeyen Janko ve Bamba’ya izin verildi. 

Her iki futbolcu da izinleri dolayısıyla ülkelerine giderken kadro dışı bırakılan Colman’a ise izin verilmedi. Colman’ın Trabzon’da kalıp tek başına çalışmalara devam ettiği bildirildi. Hem salonda hem de Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde ki sahalarda çalışmalarına tek başına devam eden Colman’ın, Trabzon’dan takımın normal izin takvimine göre ayrılacağı kaydedildi.
Trabzonspor’da disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakılan Colman’ın bu durumun biraz olsun disiplinli tavır sergilemesi için yapıldığı kaydediliyor.
Hatırlanacağı üzere Colman, 2008 yılında transfer olduğu Trabzonspor’da sezonun ilk yarılarında da cezalı duruma düşerek ülkesine diğer oyunculardan bir hafta daha erken gidiyordu.