Antalya Belek’te ikinci yazı için hazırlıklarına devam eden Trabzonspor’da yeni yapılan transferlerle moraller artarken bir taraftanda sakatlıklarla boğuşuluyor. İlk olarak Burak, yapılan idmanı tamamlayamamıştı. Ağrıları artan Burak, dün takımla birlikte çalışmazken takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

TOLGA’DA TAKIMLA ÇALIŞMADI
Burak ile moraller bozulan Trabzonspor’da önceki günde Tolga’nın ağrılarının artması şok etkisi yarattı. Bordo-Mavililerin başarılı kaptanı Tolga Zengin, ağrılarının artması üzerine dün takımdan ayrı olarak salonda çalışırken iki idmana da çıkmadı.

VOLKAN, NE DURUMDA
Kamptan bir üzücü haberde dün antrenmanın sonunda geldi. Trabzonspor’un sezon başında Bursaspor’dan transfer ettiği Volkan Şen, idmanın sonunda çift kale maçta sakatlandı. Volkan’ın durumunun ciddi olabileceği ifade edilirken kesin sonuçların ise bugün çekilecek MR. Sonrası netlik kazanacağı ifade edildi.

CECH, ALANZİNHO VE HENRİQUE KAMPA KATILDI
Öte yandan, Trabzonspor'da izin alarak ülkelerine giden yabancı oyuncular Cech, Alanzinho ve Henrique dün akşam Antalya kampına katıldılar. Bu oyuncular sabah 07.30'da antrenman eksiği bulunan diğer futbolcularla birlikte krosa katıldılar..
Günün ikinci çalışmasını salonda iki grup halinde ağırlık yaparak geçiren oyuncular, son idmanı 17.30'da sahada gerçekleştirecek.