Trabzonspor, yabancı forvet arayışlarını sürdürürken bugün Slimani ile ilgili iki farklı gazete iki farklı haber yaptı. İkisi de Halilhodzic, üzerinden yapılan haberler bir birinden ancak bu kadar zıt olabilirdi...

 FANATİK'İN HABERİ: 
 Golcü futbolcu beklediği teklifi alamadı, Trabzonspor temas kurduğu oyuncularla anlaşma sağlayamadı. Slimani ile Bordo-Mavililer'in yolu bir kez daha kesişti. Bu kez Halilhodzic de bizzat devreye girecek.

Golcü futbolcu beklediği teklifi alamadı, Trabzonspor temas kurduğu oyuncularla anlaşma sağlayamadı. Slimani ile Bordo-Mavililer'in yolu bir kez daha kesişti. Bu kez Halilhodzic de bizzat devreye girecek.

Trabzonspor, Dünya Kupası’ndan önce gündemine aldığı İslam Slimani’nin transferini turnuva başlamadan bitiremedi. Slimani de kupada iyi bir performans gösterince, taliplerini artırdı. Sporting Lizbon da bonservis bedelini 8 milyon Euro’ya kadar çıkarttı. Bunun üzerine Trabzonspor farklı oyunculara yöneldi. Ancak ne Slimani istediği bir teklif alıp başka takıma transfer olabildi, ne de Bordo- Mavililer görüştüğü forvetlerle anlaşma sağlayabildi... İki taraf da döndü dolaştı, yeniden masaya oturdu.

Slimani, istediği rakamı epey aşağı çekti. Vahid Halilhodzic’in, “Mutlaka onu alalım” demesi nedeniyle yönetim de biraz daha fedâkarlık yapmaya hazır hale geldi. Üstelik Halilhodzic de Slimani ile bizzat görüşerek eski öğrencisini ikna edecek. Taraflar arasında yapılan görüşmelerin, geçen seferkine oranla çok daha olumlu geçtiği ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.   

FOTOMAÇ'I HABERİ: 
Bordo-mavili takım, uzun zamandır peşinde olduğu İslam Slimani için Sporting Lizbon'u ikna etti. Cezayir Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nda 3 gol atınca kulübünün fiyatını 8 milyon euro'ya çıkardığı 26 yaşındaki forvet için bordo-mavililer, Portekiz ekibinin kapısını çalmıştı. SPORTİNG,sıkı pazarlıklarda fiyatı 5 milyon euro'ya indirdi. Yönetim hemen bu gelişmeyi Halilhodzic'e bildirirken, Boşnak hoca "Zamanında 300 bin euro'ya almadığınız oyuncuya 5 milyon euro verilmez" deyince yönetim frene basma kararı aldı. Fiyatın daha da düşmesi bekleniyor.

İki haber kıyaslandığında birinde Halilhodzic, mutlaka alalım diyor diğerinde o kadar para verilmez diyor.. Peki hangisi doğru..? Yada ikisi de mi doğru değil...