61SAAT SPOR-Trabzonspor A Milli Takımı'nın Romanya ve Macaristan maçları nedeniyle verilen aranın ardından deplasmanda karışlaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Bordo-mavili takımda Sol Bamba ve Zokora Fildişi Sahili, Marek Sapara ve Marek Cech Slovakya Milli Takımı, Adrian Mierzejewski Polonya, Marc Janko ise Avusturya mili takımına çağrıldıkları için çalışmada yer almadı.

Milli oyuncuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Tolga, Henrique ve Alanzinho da antrenmana katılmadı. Arjantinli oyuncu Colman ise doktor kontrolünde takımdan ayrı çalıştı.

Kondisyona yönelik çalışma yapan bordo-mavililerde Teknik direktör Şenol Güneş, zaman zaman futbolcularla özel olarak ilgilendi.

Trabzonspor’da akşam antrenmanı öncesinde ise yardımcı antrenör Şeref Çiçek’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Pastasının mumlarını üfleyerek kesen Çiçek’e ilk pastası Trabzonspor kaptanlarından Serkan Balcı yedirdi. 47 yaşına giren Çiçek, doğum günü kutlamasında duygusal bir konuşma yaparak, Trazonsporlu futbolculara yaşadığı ortamda mutlu olmaları temennisinde bulundu.

KAYNAK: 61SAAT.COM