İdareciler, milli oyuncu için Eskişehirspor Kulübü’ne teklifini yeniliyor. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Mesut Hoşcan da, görüşmeleri doğruluyor ama oyuncularının satışı konusunda kararsız olduklarını vurguluyor.

Yeni sezon öncesi transferde yine hareketli günler yaşayan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın da listesinde yer alan Tarık Çamdal’a kanca attı. Diego Ribas’ın ardından flaş bir gelişme yaşanmadıkça yabancı transferini kapatan Sarı-Lacivertliler, yerli isimler arasındaki gözdesi Tarık’tan vazgeçmiyor. 23 yaşındaki oyuncu için uzun süredir kulübü Eskişehirspor’la görüşen Fenerbahçeli idareciler, teklifini sürekli yeniliyor ve tüm şartları zorluyor. Daha önce bu oyuncunun bonservisini 5 milyon Euro olarak belirlediklerini açıklayan Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Mesut Hoşcan da, dün Tarık Çamdal’ın transferiyle ilgili FANATİK’e önemli ifadeler kullandı.

Gözler Eskişehir’de

Fenerbahçe ile birlikte Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da Tarık’la ilgilendiğini söyleyen Hoşcan, “Bu transferde net bir kararımız yok. Teknik heyet de Tarık’ın transferinde yetkiyi tamamen yönetime bıraktı. Bahsettiğim kulüpler, ciddi teklifler yapmaya devam ediyor ama dediğim gibi henüz yönetim kurulu olarak futbolcumuzun satışı konusunda karar vermedik” açıklamasını yaptı. Bu arada Tarık Çamdal, Eskişehirspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.