61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’da teknik direktör düğümü yarın çözülüyor. Bordo-Mavililerde Teknik Direktör Halilhodzic’in geri kalan 8 haftada gösterdiği performans ve takımdan sürekli şikayet etmesi yönetiminde sabrını taşırdı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın Trabzon’a gelerek Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.
Planlanan bu görüşme sonrasında ikilinin gelecek adına karar vereceği ifade edilirken büyük ihtimalle Vahid Halilhodzic ile yolların dostane bir şekilde ayrılacağı da ifade ediliyor. Ancak bu görüşmenin ileri bir tarihe de ertelenme riskinin de bulunduğu ifade ediliyor. 
Bu toplantıda çıkacak karara göre de yarın Trabzonspor’un yeni teknik direktör arayışına girip girmeyeceği de belli olacak.
Bilindiği gibi Trabzonspor’da yönetim Ersun Yanal ile bir görüşme yapmış ve deneyimli teknik direktörün “Takımın başında bir isim varken görüşmem uygun olmaz” cevabı aldığı ifade edilmişti. Ancak kulislere yansıyan iddialara göre de Yanal ile Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı kaydedilmişti.