Karabük deplasmanındaki beraberlikle sezona 2 puan kayıpla başlayan Trabzonspor, bu kaybı çok da fazla önemsemiyor. Bu sezon ligde ve Avrupa'da başarı hedefleyen Karadeniz ekibi, Karabük maçının moral bozukluğunu biran önce unutmak istiyor.

Karabük maçının ardından talebelerine bir gün izin veren teknik direktör Şenol Güneş'in, oyuncularından iyi dinlenip Videoton maçına konsantre olmalarını istediği belirtildi. Bordo-mavililer, Videoton ile 23 Ağustos'da Avni Aker Stadı'nda oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Bordo - mavili takımın deneyimli oyuncularından Balcı Haberleri'>Serkan Balcı da Karabük beraberliğini unutup Videoton maçında taraftarlarına güzel bir galibiyet yaşatmak istediklerini söyledi.

Karabük deplasmanında sahada ilk yarı farklı, ikinci yarı farklı oyun olduğunu ifade eden Serkan, "İlk yarı her şey lehimizeyken ikinci yarı her şey aleyhimizeydi. Ders almalıyız, yine duran toptan gol yedik. Zemin her iki takımı da oldukça zorladı. Mücadeleye dayalı bir oyun oldu. Bana göre iki takım da güzel oyun oynamadı. Herkes şapkasını önüne alıp düşünmeli. Geçen sene çok canımız acıdı, bu sene aynı şeyler olsun istemiyorum." dedi.

Avrupa Ligi'nde Videoton ile oynayacakları maça da değinen Serkan, "Çok önemli bir maç. Gruplara kalmak istiyoruz. Bu beraberliği unutup taraftarlarımıza güzel bir galibiyet yaşatmak istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan, Kardemir Karabükspor maçında karnına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve devre arasında oyundan alınan Soner'in durumunun da iyi olduğu belirtildi. Futbolcunun hastanede yapılan tetkiklerinde önemli bir bulguya rastlanmadığı ve Videoton maçında takımdaki yerini alabileceği ifade edildi.