Trabzonspor’da krizlerin ardı arkası kesilmezken şimdi de başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun en çok güvendiği isim olan teknik direktör Halilhodzic kriz çıkardı… Göreve geldiğinde “4-5 kaliteli transfer yapacağız…” diyen Boşnak teknik adam, Avusturya kampının son gününde “Kaliteyi arttırmamız lazım. Bunun için de bu takıma 10 transfer lazım. Bunlar yapılmazsa burada kalmamın bir anlamı yok…” diyince yeni bir krizin fitili ateşlendi.

Halilhodzic’in bu açıklamaları, “Trabzonspor’a gelmeye niyeti yoktu. Sözünü çiğnememek için geldi. Şimdi de gitmek için fırsat kolluyor…” şeklinde yorumları da beraberinde getirirken, gözler yönetime çevrilmiş durumda. Halilhodzic’in isteği doğrultusunda Cardozo, Belkalem, İshak ve Fatih transferlerini gerçekleştiren Bordo-Mavili yönetimin, Boşnak teknik adamın “5 yerli, 5 yabancı transfer lazım…” söyleminin ardından ne yapacağı merak konusu.

Avusturya kampının tamamlanmasının ardından Boşnak teknik adam ile bugün veya yarın bir zirve gerçekleştirecek olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da takımın durumunu masaya yatıracak. Boşnak teknik adamın, Cardozo transferine sıcak olmadığını, forvete mutlaka bir takviye daha yapılması gerektiğini, ayrıca stoper, orta sahaya da mutlaka transfer yapılması gerektiğini Hacıosmanoğlu’na söyleyeceği öğrenildi. Halilhodzic’in taleplerinin karşılık görmemesi halinde ayrılık kararı bile alabileceği konuşuluyor

Trabzonspor’da Boşnak teknik adam tartışılıyor

Koşa koşa niye geldin?

Trabzonspor’da Halilhodzic’in oynanan 3 hazırlık maçının ardından da, karamsar bir tablo çizmesi ve birçok oyuncuyu istememesi Boşnak teknik adamı adeta hedef tahtasına da getirdi. Takımın durumunu ve oyuncuların kapasitesini bilmeden sırf söz verdiği için Trabzonspor’a gelen Boşnak teknik adam, açıklamaları ile daha şimdiden tepki çekmeye başladı. Açıklamaları ve tespitleri çoğu kesim tarafından yerinde bulunsa da, “Takımın durumunu bilmeden koşa koşa niye geldin?” eleştirileri de Boşnak teknik adam için yapılmaya başlandı.

GÜNEBAKIŞ