Volkan, Trabzonspor’da hiçbir zaman sorun çıkaran oyuncu olmadığını ve her zaman takımının başarısı için elinden geleni yaptığını belirterek, “Son dönemde yaşanan tek sıkıntı benim oynamamam yada istediğimi sergileyememdir. Onun dışında Trabzon veya Trabzonspor ile ilgili hiçbir sıkıntım ne benim nede ailemin olmuştur, bundan sonrada olmayacaktı” dedi.

FORMAMI GERİ ALACAĞIM
Volkan, şuanda tek hedefinin çok çalışıp yeniden formasını geri almak olduğunu belirterek, “İnanıyorum ki yeniden kendimi gösterip, Şenol Hoca’mdan formamı geri alacağım. Bunun dışında eşimin Trabzon ile ilgili sıkıntısı olduğu yönünde spekülasyonlar kesinlikle doğru değildir. Eşim benim asla futbol hayatıma ve burada aldığım kararlarıma karışmaz. Aksine o Trabzon’u ve buradaki ortamı en az benim kadar seviyor. Bunun en önemli göstergesi de burada ev satın alıp birlikte uzun yıllar Trabzon’da kalma isteğimizi de göstermemizdir. Ailecek Trabzon’da mutluyuz. Tek sıkıntım oynayamamam bunu da aşarsam her şey güzel olur” diye konuştu.

Beni bağlamaz
Volkan menejerinin Akhisar maçı öncesi Şenol Güneş ile ilgili yaptığı değerlendirmeler için “Bu sözler beni bağlamıyor. Kişilerin farklı görüşleri olabilir. Ancak benim için en önemli şey Trabzonspor’a attığım imzadır. Şenol Hoca’mın kararlarına da saygılıyım. Benim işim çalışmaktır” dedi.