Trabzonspor'da yaşanan kadro şişkinliği malum. Özellikle orta alanın hücuma dönük bölgesindeki bu tablo, teknik heyeti bir revizyona mecbur bırakıyor.
Bu paralelde de devre arasında kadroda gözle görülür bir eksilme olacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Şenol Güneş'in Vittek, Cech, Barış Özbek gibi isimleri çoktan gözden çıkardığı ve yönetimin de buna sıcak baktığı biliniyor.
Hatta Henrique'nin kendisini çok isteyen Gençlerbirliği'ne, Alanzinho'nun da eski hocası Ersun Yanal'ın takımı Eskişehir'e kiralanması gündemde.
En büyük kararsızlık ise Volkan Şen cephesinde. İyi bir kamp dönemi geçirip yurt dışı etaplarının yıldızı olmasına rağmen bir türlü kadroya giremeyen Volkan Şen'in bozuk ruh hali performansına da yansıdı. Şenol Güneş'in de sakat olmadığı maçlarda dahi Volkan'ı oynatmaması genç oyuncuya karşı tavrını gösterdi.
Trabzon kazanmak istiyor
Sorun tam da bu noktada başlıyor. Teknik kadro ve yönetim Volkan Şen'i kazanmak istiyor ama Bordo-Mavili futbolcunun tavrı belirleyici olacak. Önümüzdeki günlerde önce yöneticilerle Şenol Güneş'in bir araya gelip konuyu tekrar değerlendireceği, ardından da kamp periyodu öncesinde oyuncu ve hatta menajerinin de katılacağı bir zirvenin gerçekleştirileceği öğrenildi.
Kısacası, sorunsuz bir ara transfer dönemi yaşaması beklenen Trabzonspor'un başını ağrıtacak tek konu Volkan Şen gibi görünüyor.

TRTSPOR