Trabzonspor, Benfica'lı Javier Saviola transferinin uzaması nedeniyle alternatif isimlere yönelmeye başladı. Bordo-mavililerin, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında forma giyen Artem Milevsky için girişimlere başladığı öğrenildi. Bonservisi 7 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü için Dinamo Kiev'den indirim talep eden Trabzonspor'un rakamın 5 milyon euro'ya gelmesi halinde transferi gerçekleştirebileceği öğrenildi. Bazı İngiliz kulüplerinin de takibinde olan Artem Milevsky için Ukrayna temsilcisinden haber bekleyen Trabzonspor, futbolcu ile daha sonra temasa geçecek. Yıldız futbolcuya senelik 2 milyon euro'dan 3 yılık sözleşme önerecek olan Trabzonspor yönetiminin fiyatı yükseltebileceği dile getirildi. Karadeniz ekibinin bu transfer için şartları zorlayacağı belirtildi.

DIŞARI AÇILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ
Dinamo Kiev altyapısından yetişen ve 8 sezondur A takım forması terleten Milevsky'nin artık yurt dışına açılmak istediği öğrenildi. Ukrayna basınına, "Şansımı daha büyük liglerde de denemek istiyorum" diyen başarılı futbolcu, Dinamo Kiev takımında bu sezon oynanan 2'si Avrupa, 2'si lig olmaz üzere dört resmi maçta yedek kaldı.

SAVİOLA TRANSFERİ ARAPSAÇI
Trabzon'un gündemindeki golcü Javier Saviola transferi arapsaçına döndü. Malaga ile transfer görüşmeleri yaptıklarını söyleyen menajer Daniel Queiruga, Malaga kulübü tarafından yalanlandı. Malaga'nın Arjantinli yıldızı düşünmediği bildirilirken, Trabzon'un transfere daha yakın olduğu ifade edildi.