Umut Bulut
Golcü oyuncuyu Galatasaray da istiyor ancak bu transferde beklemeye geçtiler. Trabzonspor fırsattan yararlanıp, Toulouse’un kapısını resmi teklifle çalmaya hazırlanıyor. Umut Bulut’un sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda biteceği için yönetim bu transferi 1.5 ila 2 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli ödeyerek bitirmeyi umuyor. Toulouse ikna edilirse, Umut imza atmaya hazır!

Özer Hurmacı
Bordo-Mavililer’in listesindeki sürpriz isim... Kasımpaşaspor’da geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir performans sergileyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla anlaşma sağlandı. İstanbul ekibinin yönetimiyle pazarlıklar başladı. Kasımpaşa, yıldız futbolcuyu satmaya sıcak bakmıyor. Ancak Özer’in Trabzonspor’a gitmek istemesi, Fırtına’nın en önemli kozu.

Cenk Tosun
Son iki sezondur sadece Trabzonspor’un değil, üç büyüklerin gündeminden düşmüyor. Bordo-Mavililer, bir kez daha Cenk için devreye girdi. Golcü futbolcuya hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler olduğu için Gaziantepspor Yönetimi, bonservis bedelini yüksek tutuyor. Bu konuda bir açıklama olmasa da Kırmızı-Siyahlılar’ın kapıyı 4 milyon Euro’dan (10 milyon TL) açması bekleniyor.

Serdar Kurtuluş
Şenol Güneş geçtiğimiz sezon kendisini çok istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Serkan Balcı’yla yolların ayrılması sonrası sağ bek için ilk alternatif olarak yeniden Fırtına’nın transfer listesine girdi. Gaziantepspor, Beşiktaş’ın da istediği 25 yaşındaki futbolcuyu iyi bir teklif gelmesi halinde satmaya sıcak bakıyor. Ancak aynı Cenk’teki gibi Serdar’ın maliyeti de yüksek olabilir.