61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL - Trabzonspor’da dün şok bir kararla yönetim kurulu Mustafa ve Zeki’yi kadro dışı bıraktı.

2 Trabzonlu ismin kadro dışı bırakılması dün Trabzonsporluların 1. Gündem maddesi olurken bundan sonra da Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’i sıkıntılı günler bekliyor. 
Yerli stoper alternatifleri iyice daralan Boşnak teknik direktör bu noktada yabancı hakkını da defanstan yana kullanacak. 
Yabancı oyuncular haricinde bakıldığında defansta kadro dışı bırakılan Mustafa haricinde, alternatif olarak Aykut Demir ve Mustafa Akbaş bulunuyor. Ancak Aykut Demir’in uzun süredir sakat oluşu nedeniyle Halilhodzic’in bu isme forma verme şansı zor görünürken öne çıkan tek isim ise Mustafa Akbaş…
Ancak Trabzonspor’da yerli oyuncular yerine yabancılara daha çok şans tanıdığı gözlenen Halilhodzic’in defansta öncelikli olarak yabancılara şans tanıyabileceği kaydediliyor. Halilhodzic’in defans hattında yabancılara şans tanıması ise ileri hatta ki en az 2 ismin kesilmesi demek…