Zirveyle 9 puanlık puan farkına rağmen şampiyonluk iddiasından vazgeçmeyen Trabzonspor, takviye için dev bir hamle başlattı. Gaziantepsporlu Cenk Tosun ile Serdar Kurtuluş, Bursasporlu Ozan İpek, Eskişehirsporlu Alper Potuk için ısrarını sürdüren bordomavili ekip, gurbette de ava çıktı. Bundesliga'da oynayan ve Giray Bulak zamanında ön görüşmeler yapılan oyuncuların kadroya katılması için kollar sıvandı. Bulak'ın Almanya'da görüştüğü Mehmet Ekici için kulübü Werder Bremen ile temas kuruldu.

ÖNCELiKLi HEDEF KiRALAMA
Bordo-mavili yönetim, bu sezon sadece 3 maçta forma giyen Mehmet için satış opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Teklif kabul görürken, 7 kez Türk Milli Takımı forması giyen gurbetçi orta sahanın İstanbul'da forma giymek istemesi tek engel olarak görünüyor.

SADECE 4 KEZ iLK ONBiRDE OYNADI
Trabzonsporlu yöneticilerin, aynı şekilde Hoffenheim ile de Eren Derdiyok için anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. 10 kez İsviçre Milli Takımı forması giyen 24 yaşındaki 1.91'lik forvetin peşinde Fenerbahçe'nin de olduğu dedikoduları yönetiminin elini kolunu şu an için bağlamış durumda. Eren, Hoffenheim'da 4'ü ilk 11'de olmak üzere bu sezon 13 kez forma giydi.