61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Altyapıdan çıkardığı oyuncular ile adından sıkça söz ettiren Bordo Mavililer 4 oyuncusuna birden imza attırdı. 2 isminde evraklalarını tamamlayan Bordo Mavililer altyapıdan 6 oyıuncuyu Trabzonspor A Takımına çıkarmış olacak. 1 Temmuz'da düzenlenecek Slovenya kampı öncesi genç oyuncularını profesyonel yapan Trabzonspor Kulübü oyuncuları burada kullanıp takıma kazandırmayı amaçlıyor. 

4 İSİM İLE İMZALAR ATILDI

Altyapının yetenekli isimlerinden Sağ bek Serkan Asan, Sol ön, 10 numara oyuncusu Furkan Ödemiş, Orta saha 10 numara oyuncusu Kerem Baykuş, sağ ön oyuncusu Safa Kınalı ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

2 İSİM DAHA ATACAK

Bu isimlere ek olarak belgeleri hazırlanan defansif orta saha Sefa Akgün ve golcü ortasaha Behlül Aydın ile resmi sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

Trabzonspor Kulübü tarafından profesyonel yapılan genç oyuncuların uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet etmesi bekleniyor. 

PERFORMANSLARI

Safa Kınalı: 19 yaşındaki orta saha sağ ön oyuncusu çıktığı 26 maçta 6 gol atma başarısı gösterdi.

Serkan Asan: 19 yaşındaki sağ bek oyuncusu bu sezon tam 30 maçta forma giydi. Genç isim bu mücadelelerde 3 gol atma başarısı gösterdi.

Furkan Ödemiş: 20 yaşındaki yetenekli oyuncu bu sezon 21 maçta 6 gol atma başarısı gösterdi.

Kerem Baykuş: 18 yaşındaki yetenek bu sezon Trabzonspor forması altında harika işler yaptı. Toplamda 33 maça çıkan genç isim bu maçlarda 12 gol atmayı başardı. 

Sefa Akgün: Trabzonspor altyapısının cehverlerinden Sefa Akgün bu sezon 30 maça çıktı. Bu mücadelelerde 10 gol atmayı başaran 17 yaşındaki oyuncu şu günlerde milli takımda boy gösteriyor.

Behlül Aydın: Sefa Akgün ile milli takımda boy gösteren bir diğer isim. Bu sezon dikkatleri üzerine toplayan Behlül Aydın 30 maçta forma giyerken 9 gol atma başarısı gösterdi.