Forvet arayışını sürdüren Trabzonspor'da Emmanuel Adebayor'un yeniden gündeme geldiği öğrenildi. Bordomavililerin, Tottenham'ın gözden çıkardığı 31 yaşındaki tecrübeli golcü için menajerler aracılığıyla tekrar temas kurduğu ve yanıt beklediği konuşuluyor. 1.91 boyundaki ünlü yıldız, kariyeri boyunca; Metz, AS Monaco, Arsenal Manchester City, Real Madrid ve Tottenham'da toplam 483 karşılaşmada 176 gol kaydetti. 

Bonservissiz alabilir 
Son dönemde düşüşe geçen Togo'lu oyuncu, geçen sezon Tottenham'da sadece 17 maçta şans bulurken, 2 gol atabildi. İngiliz ekibi, bir yıl sözleşmesi kalan Adebayor'u yüksek maliyeti nedeniyle satmak istiyor. Trabzonspor'un bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden de transfer edebileceği belirtiliyor. 

Zambrano döndü 
Stoper konusunda ise Perulu Carlos Zambrano için girişimler devam ediyor. Yönetimin, Eintracht Frankfurt ile anlaştığı, 26 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Almanya'ya dönen Zambrano, sosyal medya hesabından, "Artık tatil bitti. Şimdi Frankfurt için çalışma zamanı" diye yazdı. Frankfurt'un hocası Veh de Zamrbarano ile yüz yüze görüşeceğini söyledi.