Trabzonspor resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"CHP Trabzon İl Başkanı’nın Başkanımız Sayın Sadri Şener’e yönelik yaptığı açıklamaları esefle öğrenmiş bulunmaktayız.

Kulübümüzün en üst makamı olan başkanlık koltuğunda oturan bir şahsiyete yönelik bu şekilde sözler sarfedilmesi bir siyasi parti il başkanı dahil hiç kimsenin haddine değildir.

Ayrıca Trabzonspor’un başarı ya da başarısızlığını ölçmek bir partinin Trabzon il başkanına düşmeyeceği gibi, göreve geldiği günden bu yana Bordo-Mavili Kulübe kazandırdığı ivme apaçık ortada olan yönetim kurulunun başkanını bu yönde eleştirmenin kamuoyu nezdinde hiçbir inandırıcılığı olamaz.

3 Temmuz sürecinde yaşanan haksızlıklara sesini çıkartmayan, kulübümüze destek vermeyen söz konusu il başkanının yaptığı son açıklamada Trabzon ve Trabzonspor hassasiyetinden çok konulara sadece siyasi gözlükle yaklaştığının en büyük ispatıdır.

Kulübümüze yapılan ziyarete dahi katılmayan CHP İl Başkanı’nı bu sözlerinden dolayı kınıyor ve ifadelerini geri almaya davet ediyoruz."

Levent Ustabaşı Trabzonspor tesislerinden bildiriyor...

Trabzonspor idmani başladı. Tesislerde kriz yaşandığına dair birşey söz konusu değil... Personellerin bazıları endişeli ve temkinli gözükse de yönetim katında sadece Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın ve bir kaç yönetici bulunuyor. CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'ın TS Kulüp Başkanı Sadri Şener'e yönelik "haddini bil" sözleri büyük yankı buldu aşikar. TS Yönetimi' il başkanı Karan'a "sen haddini bil" diyerek cevap verdi fakat açıklamada ne ilginç ki; ismini bile kullanmadı. Bu şu demek; TS spora alet edilemez ve seni muhtap almıyoruz. Makamını muhatap alıyoruz. Ayrıca TS yönetimi CHP'ye bu cevabı vererek Sadri Şener ve Nevzat Şener arasında bir gerilimin olmadığının da mesajını vermiş oldu. Yani sayın Nevzat Şakar'ın istifa edeceğini sanmıyorum. Ayrıca Nevzat Şakar ile dostlarının durum değerlendirmesi yaptığını öğrendim. Konuyla ilgili ayrıntıları takip ederek yine sizlerle paylaşacağım...

İdman notları...

- Vittek hariç diğer oyuncuların hepsi antrenmanda...
- 20 dakika kaleciler ayrı çalıştı. Tolga şut çekti Onur kurtardı. Neşeli geçen idmanda Colman da sahaya çıktı.
- Şuanda çift kale maç yapılıyor.
- Colman çok hırslı görünüyor.