Golcü transferi gizli bir şekilde sürdürerken Boşnak teknik adam Halilhodzic, Trabzonspor kurmaylarına “İbisevic’i alabilir miyiz?” diye sordu. Bordo-Mavililer ise çalışmalara başladı. Boşnak teknik adam 2004 yılında da İbisevic’i Paris SG’ye getirmişti

Trabzonspor’da herkes golcü transferini bekliyor… Henrique’yi satan ve kadrosuna Elazığ’dan golcü oyuncu Deniz’i katan Bordo-Mavililer, şimdi de yıldız bir golcünün işini bitirmek için çalışmalarını gizli bir şekilde sürdürüyor. Cezayir’in Dünya Kupası’ndan elenmesinin ardından Bordo-Mavili kurmaylar ile ilk zirvesini gerçekleştiren Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in golcü konusunda ilk sözünün Vedad İbisevic olduğu öğrenildi.

Bordo-Mavili kurmaylara “İbisevic’i alabilir miyiz?” diye soran Halilhodzic, “Şartlarını araştıralım” yanıtını aldı. Halilhodzic’in vatandaşı olan İbisevic’i kadrosunda görmeyi çok istediği ve bu transfer için şartların zorlanmasını da talep ettiği belirtildi. Bilindiği gibi Halilhodzic, Paris SG’de görev yaptığı dönemde 20 yaşında olan Boşnak oyuncuyu da Fransız ekibine getirmişti.

Son dönemlerde futbol kariyerinin zirvesinde yer alan ve Dünya Kupası elemelerinde 15 maçta 8 gol atan İbisevic’in Alman ekibi Stuttgart ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İbisevic, geçtiğimiz sezon ise Stuttgard formasıyla 15 gol kaydetti. Golcü oyuncu, 2008 yılında da Bosna Hersek’te yılın futbolcusu seçilmişti. Halilhodzic’in bu isteğinin ardından Trabzonspor yönetimin bu transfere nasıl yaklaşacağı ise merak konusu.