Camia bu soruların cevaplarını tartışırken Fenerbahçe’nin de beraberliği garip bir şekilde bordo maviyi yönetime can simidi oldu(!)

Genel Sekreter Hasan Yener, ligin ilk haftalarında bu tür sürprizlerin olabileceğini belirtirken Fenerbahçe’nin de kaybettiği 2 puana dikkat çekti.

Ligde ilk haftalarının benzer sonuçlara gebe olabileceğini tahmin ettiklerini belirten Yener “En kısa sürede toparlanacağız” dedi.

Bu arada Karabük maçında çok da gündeme gelmeyen ilginç gelişmeler de yaşandı.

Cezalı olduğu için kulübüye giremeyen Güneş ile yardımcıları arasında kopukluk olduğu iddia edildi. Tribün ile kulübe arasında diyaloğ sağlanamadı.

Ayrıca, ilginç bir gelişme ise soyunma odasında yaşandı. Güneş, oyuna alıp sonar da oyundan çıkardığı Ferhat ile Güneş arasında soğuk rüzgarlar esti.

Güneş, Ferhat için yönetime rapor sunacak.



Bu arada Karabük’te sahanın genel atmosferi ve yapısı da futbol oynamaya hiç müsait değildi. Hava sıcaklığı nedeni ile iki kez su molası verilirken zeminin inşaat nedeni ile çok bozuk olması da ciddi bir sakatlık tehlikesi yaratacak cinstendi. Yedek futbolcuların ısınacakları alan yokken, inşaat halindeki açık tribünlerin önünün bez afişlerle kaplı olması maça motivasyona azalttı.

Tüm bunlara bir de Trabzonspor’un maçı gece oynaması ile ilgili talebine ret cevabı gelmesi de takımı gerdi.

Tüm bu olumsuzlurlara ragman teknik kadro ve yönetimin Karabük maçından çıkaracağı dersler olmalı.. Onlar da şu

Maçı gece oynayalım diyen Trabzonspor yönetiminin maçı gece oynatamaması

Sahanın elverişsiz koşullarının hala yönetim tarafından dillendirilmemiş olması

Teknik Heyetin kendi arasındaki diyaloğ eksikliği

Trabzonspor’un oyun düzeninin oturmamış olması

Güneş’in oyuncu değişikliklerindeki tercihinin tartışılıyor olması

KAYNAK: 61SAAT.COM