Trabzonspor’da adeta yeni baştan bir ekip kuran teknik direktör Halilhodzic, “Yeni Trabzon için devrim yapmaz zorundaydık…” derken Bosingwa ve Malouda için de yönetim ayrılık mesajı verdi. İki tecrübeli oyuncu teknik direktör Halilhodzic ile birlikte kendilerine yeni bir sayfa açarken, Boşnak teknik adamın teklif gelmesi ve şartların Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda olması halinde Bosingwa va Malouda’nın da satılabileceğini belirttiği öğrenildi.

Yabancı kontenjanı nedeniyle yeni transfer Constant’a da lisans çıkartamayan Bordo-Mavililer, gözden çıkartılan oyuncuların takımdan ayrılmasını bekliyor. Trabzonspor’un son gelen - giden yabancılardan sonra kadrosunda 9 yabancısı bulunurken, yeni yabancı transferi yapabilmesi veya Constant’a lisans çıkartabilmesi için Colman ve Bamba’yı göndermek zorunda.

Halilhodzic’in kadro dışı bıraktığı Colman ve Bamba’nın gitmeye yanaşmaması ise yönetimin elini kolunu bağlıyor. Trabzonspor yönetimi bu iki oyuncuya kulüp bulmasına rağmen, her iki oyuncu da Trabzonspor’dan para almadan gitmek istemiyor. Böyle bir durum karşısında da teknik direktör Hallihodzic, kontenjanın açılması için Bosingwa ve Malouda’ya teklif gelmesi halinde yönetimin bu teklifleri değerlendirmesini istedi.

GÜNEBAKIŞ