Trabzonzonspor'un tranfser süreci ile ilgili bugün TAKA Gazetesinde dikkat çeken bir haber yayınlandı. Gazetenin haberine göre Trabzonspor'un Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan için teklif yaptığı iddia edildi. Daha önce Fenerbahçe'nin bu oyuncu için 6 milyon Euro teklif ettiği yazılırken Trabzonspor'un nasıl bir teklif yaptığı ile ilgili ise bilgi verilmedi. 

İŞTE TAKA GAZETESİNİN O HABERİ: 
Ara transferde harekete geçen Trabzonspor, Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan’ı gözüne kestirdi. Bordo-Mavili ekip, 19 yaşında ki oyuncu için Bursaspor Kulübüne resmi teklif götürdü. Maddi kriz içinde bulunan Bursaspor, UEFA tarafından 1 yıl Avrupa Kupalarına katılmama cezası aldı. Ocak sonuna kadar gerekli olan parasının yatırılmaması halinde Bursaspor’un 1 yıl daha ceza alma durumu var.

Bu anlamda Bursaspor’un futbolcu satıp maddi krizi aşmayı planladığı öğrenildi. Yeşil Beyazlı Kulübün de Ozan Tufan konusunda Trabzonspor Kulübü’nün teklifini değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Ozan Tiufan’a diğer 3 kulüpte istiyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetime talepte bulunarak genç yıldızı ellerinden kaçırmamaları gerektiğini söyledi.