61SAAT SPOR SERVİSİ-Milli maçlar nedeniyle Türkiye Süper Ligine verilen arada çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da hazırlıklar devam ederken milli takımlarda bulunan oyuncuların durumu da mercek altına alındı. 10 futbolcusu Onur, Aykut Demir , Olcan, Yusuf, Janko, Adrian, Sol Bamba, Zokora , Abdulkadir ve Zeki milli takımlarda bulunan Trabzonspor'un dün akşam oynanan maçlarda sadece 1 futbolcusu ilk 11'de kendine yer buldu.
Avusturya'nın İsveç'e 2-1 yenildiği maçta ilk 11'de forma giyen Marc Janko, 90 dakika sahada kalırken takımı adına gol kaydedemedi.
Trabzonspor'un orta sahada ki dinamolarından Adrian ise Polonya'nın Ukrayna'ya 1-0 yenildiği karşılaşmada 66. dakikada Mateusz Klich'in yerine oyuna girdi.
Türk Milli Takımının Estonya'yı 2-0 yenip Dünya Kupası için umutlarını bir adım öne taşıdığı karşılaşmada ise Olcan Adın, 87. dakikada Arda Turan'ın yerine oyuna dahil oldu.
Trabzonspor'dan Onur ve Aykut Demir ise bu maçta yedek bekledi.
Ümit Milli Takımlarda bulunan Bordo-Mavililerin gelecek vadeden yıldızı Yusuf Erdoğan ise ilginçtir, Türkiye'nin Yunanistan'ı 1-0 yendiği karşılaşmada yedek olarak oyuna başladı. Yusuf Erdoğan, maçın 59. dakikasında Kerim Koyunlu'nun yerine oyuna dahil oldu.
Milli maçlarda bulunan oyunculardan Adrian ve Janko'nun oynadığı Polonya ve Avusturya milli takımları ise dünya kupasına gitme şansını ise neredeyse tamamen kaybetti.
Trabzonspor'un milli takımlarda bulunan diğer oyuncularının maçları ise önümüzde ki günlerde oynanacak.

KAYNAK: 61SAAT.COM