Trabzonspor’un Aralık ayından önce kongre gitmesinin, kulübe zarar vereceğini öne süren Prof. Dr. Yakup Aslan, ‘Elimizi taşın altına koymuşuz. Gecemizi gündüze katıp çalışıyoruz. Trabzonspor’u daha iyi yerlere taşımak için gayret ediyoruz. Önümüzde daha 6- 7 aylık bir süre var. Bu süreyi kullanacağız. Çünkü olağanüstü bir kongre Trabzonspor’a yarar sağalamaz’ dedi.

BİZİM SUÇUMUZ YOK

‘Mayıs 2013 tarihinde yapılan kongrede, bir usul hatası yapılmış. Hata sonradan fark edilmiş. Bunda bizim suçumuz ne? Biz 2.5 yıllığına seçildik. Yargıtay’ın verdiği karara karşı hukuki hakkımızı kullanıyoruz. Mayıs veya Haziran ayında seçim olmaması için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Yönetim kurulu olarak Aralık ayından önce seçim istemiyoruz

İSTİFA ÖNEMLİ DEĞİL

Aslan, yönetim kurulunun yarısının istifa etmesinin çok da önemli olmadığını belirterek ‘Yönetim kurulu sayısı zaten fazla, kulüp 7-8 kişi ile idare edilir. Kulüpte profesyonel bir yapılanma var. O nedenle yöneticilerin istifası sorun yaratmıyor. Yönetim kurulumuz uyum içerisinde çalışıyor. Başkanımızla da hiçbir yöneticinin sorunu yok’ diye konuştu..

SÜREYİ TAMAMLAYACAĞIZ

‘TTF’deki Trabzonlu bir üyeye, hakkımızı yiyorlar, diyorum. O da top oynamıyorsunuz ki, diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Yönetim olarak yanlışımız, hatamız olmuş olabilir. Bizi beceriksizlikle de suçlayabilirler. Hatta bana sövüyorlar, ben de iade ediyorum. 2.5 yıllığına seçildik ve bu süreyi tamamlamadan da gitmeyeceğiz. Yeni sezon için transfer de yapacağız’ dedi.