Trabzonspor'un milli takım arasından sonra karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu'nun İsveçli oyuncularından ve Trabzonsporlu Erkan Zengin'in de milli takımdan arkadaşı olan Abdul Rahman Khalili, Spor Toto Süper Ligde hakem hatalarının çok fazla gündeme getirildiğini söyledi. 

Mersin'in henüz hakem hataları nedeniyle puan kaybetmemesi nedeniyle çok rahat konuşan oyuncuya bordo-mavili tarftarlar 'Erkan, son Konyaspor  maçı da dahil nasıl puan kaybettiğini ve kendisinin gördüğü haksız kırmızı kartı' anlatmasını istedi.

Khalili, Süper Lig'deki hakem hatalarıyla ilgili olarak, "Süper Lig'de  hakem hataları çok fazla gündeme getiriliyor. Herkes kendi hatalarını görmezden  geliyor ve kolaycılığa kaçarak, hakemleri suçluyor. Bunun yerine kendi  hatalarımıza baksak, daha başarılı olur ve daha iyi futbol oynarız'' diye  konuştu.

Mersin İdmanyurdu'nun lige istediği gibi bir başlangıç yapamadığını ve  kötü sonuçlar aldığını belirten 23 yaşındaki futbolcu, ''Bu gidişata son vermek  için çok çalışmamız gerekiyor'' dedi.