61SAAT HABER SERVİSİ - Abdülkadir, 3 puan parolasıyla maçı çıktıklarını kaydederek, “Maça iyi başladık. Golden sonra durgunlaştık. Rakibimizde kümede kalmak için mücadele ediyor. Onlarda gol bulmaya çalıştı. Biz elimizden geleni yaptık. Kazanmamız gereken maç olduğu için her şeyimizi ortaya koyduk” dedi. 
Son dönemde düşen performansıyla ilgili de konuşan Abdülkadir Ömür, eleştirilere yanıt verdi. Abdülkadir Ömür, “Taraftarlarımız özellikle bizim oyuncuların performanslarını hep yüksekte tutmalarını istiyorlar. Bilerek kötü oynama lüksümüz yok. Bazen inişli çıkışlı zamanlarımız olabiliyor. Emin olsunlar biz onlardan kat kat daha üzülüyoruz. Bazen stres yapabiliyoruz. Her gün daha çok çalışıyoruz iyi olmak için. Trabzonspor’u iyi yerlere taşımak için. Biz elimizden geleni yapacağız inşallah bu çakışımız devam eder. Sadece sabretmelerini istiyoruz. İsyanlarıyla haklılar, onlar hırslılar ama bizde hırslıyız. Anlayış bekliyorum” diye konuştu. 

Bordo-Mavililerde artan sakatlıklarla ilgili de konuşan Abdülkadir Ömür, “Bayağı bir kısıtlı dar kadromuz var. Üstüne Onazi, Sosa, Pereira’nın sakatlıkları ve şimdi de iki tane arkadaşımızı maç içerisinde sıkıntıları vardı.. Kupada yolumuza devam ediyoruz. Aynı oyuncuları sürekli 2 3 günde maç oynuyor. Allah sakatlık vermesin. Bu kadar en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız” dedi.