61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Gruplarında Lazio, Apollo ve Varşova takımları eşleşirken dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelerden biri de belki de kulüp tarihinde bir ilk olma niteliğinde. 

Trabzonsporlu oyuncu Adrian, ülkesinin milli takım maçları dolayısıyla bulunduğu Polonya’da, Bordo-Mavililerin rakibi olan Legia Varşova kulübünün resmi internet sitesine açıklamalar yaptı.
Grupta kağıt üstünde favorinin Lazio olarak göründüğünü ifade eden Adrian, “Tüm takımlar bir üst tura çıkmak için aynı fırsata sahip. Kıbrıs’ı hafif görmeyelim. Tabi ki kağıt üstünde favori Lazio olacaktır. Ancak İtalyanlardan korkmuyoruz” dedi.

Transfer döneminde takıma dünyaca ünlü Jose Bosingwa ve Florent Malouda gibi yıldızların katıldığını ifade ederek Varşova’ya göz dağı veren Adrian, “Onların büyük bir deneyimi var. Gruptan çıkmak için bizi çok yardımcı olacaklardır. Ben Legion ile birlikte gruptan çıkmak istiyorum. Bunu lazio bizi arkadan izlerken yapacağız. Bu planın gerçekleşmesi biraz zor olacak ama futbolda her şey mümkündür” dedi.

Adrian, Trabzonspor’da şu sıralar orta sağın sağ kanadında oynadığına da vurgu yaparak, Varşova’nın defans oyuncusu, “Jakub Wawrzyniak” ile karşılaşabileceğini söyledi. Adrian, “Polonya Şampiyonu Varşova ile karşı karşıya gelmek için sabırsızlanıyorum” diyerek sözlerine son verdi.

KAYNAK: 61SAAT.COM