LGİNÇ BİR HİKAYE

Trabzonspor’un Almanya’daki kampı devam ederken kampın ikinci günü olmasına rağmen idmanları izlemeye gelen taraftarların sayısı oldukça fazlaydı. Birçok taraftar Trabzonsporlu futbolcuları görmek için kilometrelerce yol gelirken, bazı taraftarlarda kampa yakın olmanın mutluluğunu yaşadılar. Hele bunlardan iki kardeş vardı ki hikayeleri herkesi gülmekten kırıp geçirdi.

KARDEŞİNİ KANDIRDI

Aslen Sinop’lu olan ve Almanya’nın Augsburg şehrinde oturan Trabzonsporlu Burak Uğur ile Fenerbahçeli Harun Uğur kardeşlerin hikayesi bu. Trabzonsporlu büyük kardeş Trabzonspor’un Almanya’ya geldiğini duyunca hemen aklına bir fikir gelir. Kardeşine, “Fenerbahçe Almanya’ya gelmiş istersen idmanına gidelim” der. Fenerbahçeli olan Hakan da bu teklife düşünmeden evet der.

TRABZON FORMALILARI GÖRDÜM

Hakan, Fenerbahçe formasını giyip idmana geldiğinde her yerde Trabzonspor formalı taraftarları görünce şok olur. Fenerbahçeli küçük kardeş Hakan ise olayı şöyle anlattı: “Abim beni Fenerbahçe geldi diye kandırdı. İdmana geldiğimde her tarafta Trabzonspor formalıları gördüğümde şoka girdim. Ve abimin şaka yaptığını anladım” dedi.

AİLEMDE HERKES FENERLİ

Trabzonsporlu büyük kardeş Burak Uğur ise, “Bizim ailede bir tek Trabzonsporlu benim. Babam, annem ve kardeşlerimin hepsi Fenerlidir. Trabzonspor’un Münih yakınlarına geldiğini duydum ve gelmek istedim. Kardeşimi de getirmek istedim ancak ona ‘Fenerbahçe geldi’ diye yalan söyledim. Buraya geldiğinde Trabzonspor’u karşısında görünce çok güldük” diye konuştu.