61SAAT HABER SERVİSİ - Genç kızlar Yusuf Yazıcı’nın profilini incelerken, “Standart bir insan profili değil mi?”  yorumunda bulundu. Ardından ise diğer fotoğraflar için, “Şu fotoğraf koyan biri bana dm atsa ben cevap vermem... Futbolcu değil, az takipçisi var şu fotoğrafı var DM atıyor cevap verir misin? Ben vermem...” ifadelerini kullandı. 
İnstagram’da ki fotoğraflarını inceleyen 2 genç kıza Yusuf Yazıcı twitter üzerinden yanıt verdi.  2 genç kızın eleştiri konusu fotoğraflarını twitter’e de atan Yusuf, “Instagram'da bol bol var ama burayı biraz ihmal etmişim. Canım ailemin ve güzel köyümün fotoğraflarına buradan da bakabilirler. ☺” ifadelerini kullandı. 
Bu yorum kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı. 
2 genç kızdan biri vatandaşların yaptığı yorumlara ise İnstagram üzerinden yanıt verdi. İnstagram’da hikaye bölümüne, 
“Paylaştığımız son videonun Yusuf Yazıcı ile olan bölümü maalesef tamamen yanlış anlaşılmış. Bizim kimsenin ailevi değerleriyle problemimiz yok. Tanınmış bir futbolunun nereden geldiğini unutmamış olması ve değerlerini koruyabilmesi onun karakterinin ne kadar sağlam olduğunu gösterir. Youtube’da bir şey izlerken lütfen bunun videodan ibaret olduğunu bilin ve ona göre yorum yapın. Sizlerin bizzat şahsımıza yapmış olduğunuz hakaretler çok ağır ve çirkin. Başka birinin ailevi değerlerini savunurken, kendi ailevi değerlerinizi unutmayın” ifadelerini kullandı.