Trabzonspor, Altınordu Kulübünün alt yapısından kadrosuna dahil ettiği Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için imza töreni düzenledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp genel sekreteri Ömer Sağıroğlu ve yönetim kurulu üyesi Kemal Ertürk'ün katıldığı törende genç oyuncular, üçer yıllık sözleşmeye imza attı.

Sağıroğlu, imza törende yaptığı konuşmada, geleceğe yönelik çok önemli iki ismin transfer edildiğini belirterek, "Kulübümüzün gençlik politikası doğrultusunda Atakan ve Salih'i kadromuza kattık. Genç yaşta olmalarına rağmen kalitelerini ortaya koyan her iki oyuncuya da güvenimiz sonsuz. Çok uzun yıllar kulübümüze ve Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine eminiz. Genç kardeşlerime başarılar diliyorum." dedi.

SABIRSIZLANIYORUM...

Savunma oyuncusu Atakan Gündüz (18) Trabzonspor'a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonelliğe ilk adımımı attım, transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu büyük camianın formasını terletmek için sabırsızlanıyorum."' ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ....

Forvet Salih Kavrazlı (17) ise yeni kulübüne uzun yıllar hizmet etmek istediğini aktararak, "Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Trabzonspor ile bugün itibariyle 3 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonellik hayatıma ilk adımımı attım. Beni bu takıma layık gören sayın Ahmet Ağaoğlu’na ve yönetim kurulumuza şükranlarımı sunuyorumTrabzonspor'a transfer olarak büyük bir iş başardığımı düşünüyorum. Umarım bana güvenenleri mahcup etmem." diye konuştu.