61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor yeni sezonun kadro yapılanmasına hızlı başladı. Bordo-Mavililer sözleşmesi biten oyuncuları Kamil Ahmet Çörekçi ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Bordo-mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte yeni sözleşmeye imza atarken çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Kamil Ahmet Çörekçi, taraftarlara da verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

YAŞADIĞI SAKATLIKLARI ANIMSATTI

Bu sezonu yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenildiği gibi geçiremediğinin altını çizen Kamil Ahmet, "Bu sezon sakatlıklar yüzünden takıma gereken desteği veremediğim halde başta yönetimimiz, teknik ekibimiz ve taraftarlarımız benden desteğini hiç esirgemedi. Bulduğum her fırsatta elimden gelenin fazlasını vermeye çalıştım. Yeniden bu büyük camiaya hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Mutlu ve gururluyum. Allah’ın izniyle kulübüm, hocalarım ve sizlerin yüzünü kara çıkarmamak için çok çalışacağım!” dedi. 

KAMİL AHMET’E TEBRİK YAĞMURU… 

Kamil Ahmet’i ilk tebrik eden isim ise Trabzonspor’un 2. kaptanı ve aynı mevki için savaştığı isim Joa Pereira oldu. Pereira, Kamil Ahmet’in paylaşımına alkış ve gülümseyen emojilerle tebrik ederken, Trabzonspor Sol beki Novak ve stoperi Hüseyin Türkmen’de kamil Ahmet’i tebrik eden isimler arasında yer aldı. 

Kamil Ahmet’i Galatasaray’dan Ömer Bayram, Göztepe’den Alparslan Öztürk ve Almanya 1. Lig ekiplerinden RB Leipzig’de forma giyen milli futbolcu Atınç Nukan, Rizesporlu Mustafa Saymak, Konyasporlu Ertuğrul Taşkıran, Avusturya’da A Klagenfurt’ta top koşturan Okan Aydın’ın tebrik ettiği görüldü.