Spor Toto Süper Lig 17. haftasında oynanan Bursaspor - Trabzonspor maçında bordo mavililerde Dame N'Doye, 43'te ve ikinci yarının başında 48. dakikada gördüğü iki sarı karttan oyun dışında kaldı. 

N'Doye'un kariyerinde kırmızı kartı var mı?

Trabzonspor'un Senegalli forveti Dame N'Doye, 2006'da Senegal ve Katar'dan sonra Avrupa'ya transfer olduğu ilk dönemden bu yana (Portekiz/Academica) kariyerinde ilk kez Trabzonspor formasıyla kırmızı kart gördü. 

Daha önce Avrupa'da Academica, Panathinaikos, OFI, Kopenhag, Lokomotiv Moskova ve Hull City gibi çeşitli takımlarda forma giyen Senegalli forvet ilk kez Trabzonspor formasıyla Bursaspor deplasmanında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 

TRABZONSPOR İLKİ BAŞARDI

Öte yandan bu sezon Spor Toto Süper Lig'de özellikle deplasmanlardaki kötü performansıyla taraftarlarını üzen bordo mavili ekip, 1 yıl sonra en iyi hücum performansını sergiledi.

Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor 1 yıl sonra ilk kez Süper Lig'de bir deplasman maçında 2 gol attı. 1 yıl önce Trabzonspor yine Bursaspor deplasmanında 2 gol atmış ve 2-0'dan 4-2 mağlup olmuştu.