61SAAT HABER SERVİSİ - Onazi’nin sakatlığının 1 yıldır neden iyileşmediğini açıklayan Güven, “Onazi’de 1 yıl bu şekilde. Ameliyat eden doktor arkadaş, Beşiktaşlı Caner’i de ameliyat etti. Caner 6 ay sonra çıktı oynadı. Onazi’nin kendi var olan sistemik rahatsızlığından dolayı ameliyat yerinde iltihap oldu. Dikişlere karşı reaksiyon gelişti. Oradan tekrar ameliyat oldu. Ameliyat olduğu yer ufak tendon. Buraya koyduğun iki dikiş bütün vücudu orası taşıdığı için oradan alerjikten bünyeden dolayı tekrar boşaltıldı.

Bunlar tamamen etkiledi. Yaz döneminde fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Alerjik reaksiyondan dolayı vücudunda döküntüler oluştu. Onazi’nin pankreastan dolayı sıkıntılar oldu. Yükleme yapamadık. Ama suanda iyi takımla birlikte idmanlarda koşuyor. Diğer kısımları geride bıraktık gibi. Döküntüler de azaldı. Onazi’nin durumu bu. Aynı yerden 2 defa ameliyat olunca biraz gecikti” ifadelerini kullandı. 

ONAZİ KİLO ALDI MI?
Onazi’nin kilo aldığı şeklinde ki eleştirilere de cevap veren Güven, “Onazi sakatlanmadan önce ile bugün arasında 600 gram fark var. 74.400 olan Onazi bugün 75.. Onazi’nin duruş şekli, vücut yapısı öyle olduğu için kilolu gibi duruyor. Ama sanki kaslarının biraz sıkılaşmaya ihtiyacı var gibi” dedi.