Trabzonspor’un altyapıdan yetiştirdiği ve devre arası transfer sezonunda İstanbul takımlarından Sancaktepe’ye giraladığı genç oyuncusu Behlül Aydın, en büyük hedefinin Trazbonspor A Takım’da başarılara imza atmak ve sonrasında Avrupa’da oynamak olduğunu söyledi.

19 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu sosyal medya hesabından taraftarlarla, ‘Biraz soru-cevap’ yaparak kendisi hakkında merak edilenleri cevaplandırdı.

Jose Sosa’yı kendisine örnek aldığını söyleyen ve UEFA Avrupa Ligi’nde sahaya çıktığı maçı en unutulmaz anı olarak nitelendiren genç oyuncu, Süper Lig ile alt yapı oyuncusu arasındaki farkı da, “Tamamen şartlar ve tecrübe’ olarak ifade etti.

Behlül Aydın, en sevdiği oyuncu olarak Messi’yi, Avrupa’da hayalini kurduğu takımın ise Barecelona olduğunu söyledi.

Stilini ve oyun tarzını ise Sergen Yalçın’a benzettiğini söyleyen Behlül Aydın, ‘Trabzonspor’a ne zaman döneceksin’ şeklindeki soruya da, ‘İnşallah seneye’ cevabını verdi.

Mevkisinin orta saha olduğunu söyleyen Behlül, savunma yönünün zayıf olduğunu dile getirdi.

Behlül Aydın, Sancaktepe ile de Play-Off’lara çıkacaklarına inandığını sözlerine ekledi. Bordo-mavili takımın U19 takımında yer alan ve zaman zaman da A Takım’da değerlendirilen Behlül Aydın sezon sonuna kadar Sancaktepe formasını giyinecek.