U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 1. Grup maçında Milli Takımımız Bulgaristan U19 takımı ile karşılaşıyor. Grupta çıktığı 2 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Ay-Yıldızlılar gurubun 6 puana sahip diğer takımı olan Bulgaristan'ı da yenip 3'te 3 yapmanın peşinde... Karşılaşmanın 8 dakikasında top maalesef ağlarımızla buluştu: 1-0. 10. dakika ise Atakan Gündüz'ün ayağından penaltı ile bulduğumuz gol sonrası bir araya gelen U19 Milli Takımımız 'Asker selamı' ile poz verdi: 1-1. 29. dakikada da Veysel Ünal sahneye çıktı ve maçta öne geçtik: 1-2.

U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 1. Grup maçında Milli Takımımız liderlik için yarıştığı Bulgaristan ile karşılaşıyor... Milli Takımımızda hedef sahadan 3 puanla ayrılıp liderlik koltuğuna oturmak. Ay-Yıldızlılar daha önce çıktığı 2 karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrıldı. İlk maçında Ermenistan'ı 4-1 yenen Milli Takım, ikinci maçta da Karadağ'ı 2-1 mağlup etti.

EN GOLCÜLER

U19 Milli Takımımız oynadığı 2 maçta 6 gol atmayı başardı. Ay-Yıldızlılarda en dikkat çeken isimler 2'şer golü bulunan Taha Tunç, Muhammet Arslantaş ve Ali Yavuz Kol oldu.

TAHA YAPTIRDI, ATAKAN ATTI

Mücadelenin 8. dakikasında Trabzonspor'un genç orta sahası Taha Tunç yerde kaldı. Penaltı noktasını gösterildi. Topun başına yine bir Trabzonsporlu savunma oyuncusu Atakan Gündüz geçti. Klas bir penaltıyla milli takıma beraberlik golünü getiren Gündüz ve arkadaşları daha sonra asker selamı verdi.