61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzonspor'un 1,5 yılığına Kasımpaşa'da kiralık olarak kadrosun kattığı Özer Hurmacı'nın sezon sonunda  kalıp kalmayacağı gündemde ki yerini korurken bordo-mavili oyuncu dün akşam ki Galatasaray maçında gösterdiği performans ile alkış alan isimler arasında yer aldı. 

Bordo-Mavililerin Galatasaray karşısında ilk golünü atan Özer, 70 dakikada yerini Yusuf'a bıraktı. Ancak maçın 33. dakikasında ilk sarı kartını gören Özer, maçın 90. dakikasında saha içerisinde çıkan olayları hem ayırmak, hem de bordo-mavili oyunculara yapılan saldırılara engel olmak için sahaya girince hakem Ali Palabıyık tarafından ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kartla cezalandırıldı. 

 Özer, bu gördüğü kırmızı kartla Profesyonel futbol hayatında ilk defa kırmızı kart görmüş oldu. Daha önce Türkiye'de Ankaraspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa formaları giyen oyuncu ilk defa kırmızı kart görmesi dikkat çekti. 

Özer, galibiyetin ardından yaptığı açıklamada takım arkadaşlarını aldıkları galibiyetle kutlarken, "Tebrikler Trabzonspor'um... 
Profesyonel futbol hayatımda ilk defa kırmızı kart gördüm. Attığım golü anneme ve eşime hediye ettim. Çok şükür" dedi.

KAYNAK: 61SAAT.COM