61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

İçişleri Bakanlığı'nın almış olduğu karar gereği, yurt dışından gelenlerin karantina altına alınmasından dolayı bordo-mavili takımın yıldız oyuncusu Alexander Sörloth, Norveç dönüşü 14 günlük karantina sürecine girmişti.

SÖRLOTH'A ÖZEL MUAMELE

Gülbaharhatun KYK yurdunda 14 günlük karantina sürecine giren Süper Lig Gol Kralı Sörloth’a ismine yaraşır bir şekilde özel muamele yapıldığı öğrenildi. Hem yurt hem de Trabzonspor Kulübü tarafından özel olarak ilgilenilen Kuzey'in Kralına özel program verildi.

ODASI DONATILDI

2 Mayıs tarihinde toplanması beklenen Bordo Mavililere 7 Mayıs tarihinde katılacak olan Sörloth’a Bordo Mavili profesyoneller tarafından spor aletleri ve kişisel antrenman kitleri gönderildi.

6. KATA YERLEŞTİ

Trabzon'da 5 adet bulunan M1 Yurtlarına yerleştirilen Sörloth yurtta  6. katta kalırken golcü oyuncu antrenmanlarını kendi odasının yanı sıra boş bırakılan odalarda da geçiriyor.

TRABZONSPOR JEST DÜŞÜNÜYOR

Sörloth’u misafir eden Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gülbahar Hatun Öğrenci Yurdu personellerine  Trabzonspor Kulübü'nün moral amaçlı forma göndermeye hazırlandığı gelen bilgiler arasında. 

Yıldız oyuncunun bu süreci tamamlamasının ardından muhtemel antrenmanların başlamasıyla birlikte 6 Mayıs'ta takıma katılması planlanıyor.

1290 KİŞİ KARANTİNYA GİRMİŞTİ

Öte yandan Trabzon'da yurtlara karantina için 1290 kişi yerleştirilirken 490 kişinin sürecinin tamamlandığı ve 800'e yakın kişinin yurtlarda kaldığı ifade edildi.