61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Trabzonspor, Karadeniz derbisinde sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın son dakikasında üst üste 2 kez penaltı kaçıran Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, Süper Lig kariyerinde bir ilki yaşadı ve derin üzüntü yaşadı.

Anastasios Bakasetas, Süper Lig'de Trabzonspor'un kazandığı 21 puanın 16'sına direkt katkı sağlarken oyuncuya şoku atlatan Trabzonspor taraftarları destek vermeye başladı.

Kanada Toronto'da yaşayayan Sarper Pamuk isimli bir taraftar Bakasetas için bir marş besteledi.

"BU BİZİM GARDAŞIMIZ, YAŞA BAKASETAS"

Kısa bir videoyla bu marşı yayınlayan Pamuk marşında “Çilingir Bakasetas, açar maçta. Hiç kimseye benzemez bu uşak başka. Hellas bizde füzelerini durmadan atsın, Trabzon’um onun golleriyle kupayı alsın. Ne Ares ne Artemis asıl bu avcı bu Hellas. Avladıkça avlıyor, hiç acımıyor. Ne Ares, ne Artemis asıl Avcı bu Hellas. Bu bizim gardaşımız yaşa Bakasetas” sözlerine yerdi.  

Pamuk yaptığı açıklamada “Bakasetas bizim için en büyük figürlerden bir tanesi. Onunla kupayı kaldıracağız, o bizden birisi.” İfadelerini kullandı.