61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Süper Lig’in başlamasıyla yeniden şampiyonluk havasına giren Trabzonsporlu taraftarlar şehrin dört bir yanını bayraklarla süslemek için harekete geçti.

Trabzon’un en işlek bölgelerinden Kunduracılar Caddesi’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla 11 adet bayrak asımı gerçekleştiren bir grup esnafın bu hareketi büyük beğeni toplarken sosyal medyada binlerce paylaşım aldı.

KELEŞ "8. ŞAMPİYONLUK BİRLİK VE BERABERLİKLE GELİR"

Gecenin geç saatlerinde caddeye bayrak asımı için araç sokan esnaflardan Barış Keleş “Şehirin tam anlamıyla şampiyonluk havasının girmesi gerektiğini düşündüğümüz için ve bitmeyen sevgimizi bir kez daha göstermek amacıyla astık. 8. Şampiyonluk gelecekse birlik ve beraberlik sağlanmasıyla gelir. Bunun yolu da önce şehrin Bordo Mavili dizaynından gelir. Böyle bir eksiklik olduğunu fark ettik ve bireysel katkılarımızla böyle bir girişimde bulunduk. İlk gün itibariyle müthiş geri dönüşler aldık. Maçlar seyircisiz olsa da taraftarlarımızın buradan geçerken tribündeymiş gibi o havayı yakalayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

TİRYAKİ "TRABZONSPOR EN ÖNEMLİ YAŞAM KAYNAĞI"

Bayrak asımı işlemlerini gerçekleştiren esnaflardan Bilal Tiryaki ise “Covid 19 nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde maalesef vatandaşlarımızın da moral seviyesi oldukça aşağıya indi. Tüm Türkiye defalarca öğrendi ki Trabzon’da Trabzonspor en önemli yaşam kaynaklarından birisidir. Biz de bu bilinçle böyle bir hamle gerçekleştirdik ve caddemizi güzel bir görünüme kavuşturduk. İzin veren yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YILDIZ "BELKİ 1 HAFTA BELKİ 1 AY KUTLAYACAĞIZ"

Esnaflardan Erol Yıldız ise şampiyonluğu nasıl kutlayacaksınız sorusunu “8 şampiyonluğumuzu eşi benzeri görülmemiş bir şekilde belki 1 hafta belki 1 ay sabah akşam dünyanın her vilayetinde kutlayacağız. İnşallah o günleri görmek nasip olur” şeklinde cevaplandırdı.