61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor'un zirve yolunda çok önemli bir virajı geçip Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettiği maç sonrası Trabzon sokaklarında bordo mavili taraftarların görüşlerini aldık. 

Derbideki Trabzonspor galibiyetini yorumlayan Trabzonsporlu taraftarlar Başakşehir'in Denizlispor'u konuk edeceği maç için eski Trabzonsporlu futbolculara seslenmeyi de ihmal etmedi. 

TRABZON HALKI ŞAMPİYONLUĞA İNANDI!

Trabzonspor şampiyonluk yolunda avantajı Medipol Başakşehir'e kaptırmasına rağmen taraftarların güvenini zedelemedi. Trabzon halkı, Trabzonspor'un şampiyon olacağına canı gönülden inanıyor. Medipol Başakşehir'in geriye kalan haftalarda en az bir beraberlik alarak puan kaybedeceğini düşünen bordo mavili taraftarlar Trabzonspor'un ise kalan maçlarının tamamını kazanarak sezon sonu şampiyonluğa uzanacağını düşünüyor.

ESKİ FUTBOLCULARINA SESLENDİLER..

Trabzonspor taraftarları bir dönem bordo mavili takımda forma giyen ve takımının altyapısından yetişen Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru'ya seslendi. Bordo mavili taraftarlar eski futbolcuları Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu'dan önce kendileri için sonrasında Trabzonspor için mücadele etmelerini istedi. Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu'ya seslenen taraftarlar ''Medipol Başakşehir'i siz durduracaksınız. Önce kendiniz için sonra bizim için savaşın. Sizler Trabzon'un evlatlarısınız, size güveniyoruz..'' ifadelerini kullandı.

DENİZLİSPOR'DA TANIDIK İSİMLER VAR..

Denizlispor'da daha önce Trabzonspor forması giyen 5 futbolcu bulunuyor. Hugo Rodallega, Olcay Şahan, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Ogeny Onazi daha önce bordo mavili takımın formasını terletmişti.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK MESAJLARI..

Geride kalan haftalarda Trabzonspor'un puan kaybetmeyeceğini düşünen bordo mavili taraftarlar Medipol Başakşehir'in puan kaybetmesini bekliyor. Trabzonspor taraftarları daha önce bordo mavili formayı giyen futbolculara sosyal medyadan mesajlar gönderdi.